GRIEKS HOEKJE

GRIEKS HOEKJE Grieks genieten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Hoekje. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 21:39 elke week bestelde ik daar mijn koopavondeten was altijd zeer goed en goed gevuld alleen vandaag twee menu's besteld een was goed tweede van de zelfde gewoon te weinig vlees en met sla gevuld en dat voor 18 euro jammer toch maar weer naar een ander
12 mei 2022 om 0:36 Zou fijn zijn als je er extra sausjes bij kan bestellen beetje droog op deze manier Verder was het vlees niet erg warm meer
9 mei 2022 om 7:28 Jullie zijn veel en veel beter geweest, de friet was baggervet en heel slap, en het vlees had wel wat krokanter gemogen
7 mei 2022 om 20:43 Eten was niet warm bij levering.
6 mei 2022 om 9:12 top echt heerlijk
5 mei 2022 om 19:37 Tweede keer dat wij hier besteld hebben en tweede keer dat de bestelling niet goed of compleet was. Het nageleverde eten met excuus flesje wijn was koud en had daar duidelijk een tijdje gelegen.
4 mei 2022 om 20:41 Bestelling pas na 1,5 uur geleverd. Gyros taai en bifteki niet helemaal gaar. Hier bestel ik helaas niet nog maals..
3 mei 2022 om 19:44 Koud,droog,hard,smaakloos, bruin & niet naar opmerkingen geluisterd!!!
2 mei 2022 om 18:01 Kinder menu's gyros en frikandel vielen ontzettend tegen. handje friet beetje sla half schijfje tomaat en augurk en mayo.en dat voor 18 euro . Zelf pita souflaki gyros zat de helft in van wat je normaal krijgt. Zo hoeft het voor mij niet meer, jammer
2 mei 2022 om 8:20 Te duur voor wat je krijgt. Aangebrand, en verkeerde broodje.
1 mei 2022 om 23:05 Kan het beter afhalen! Was bijna koud en vond dat er weinig in het broodje zat (pita gyros) als ik afhaal zijn ze veel voller en warmer!! Jammer
1 mei 2022 om 21:07 Eten kwam 30 min. te laat Ipv 2 x broodje gyros kregen we 2 x broodje kapsalon Ook stiphado besteld. Dit was wel weinig voor dat geld. Zat ook geen rijst oid bij. Vega gerecht was ok. Al met al matig eten; kwaliteit, en is te duur voor wat je krijgt