GRIEKS HOEKJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Hoekje. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 4:20 Heerlijk eten. Royale porties.
6 dec 2022 om 20:37 4 pita gyros besteld. Bij één pita gyros zat er een plastic dekseltje van een bakje tussen het papier en de pita ingerold. Erg slordig, gelukkig zag ik het op tijd. De pita's waren op zich smakelijk, maar de tzatziki moest je echt zoeken.
26 nov 2022 om 22:16 Te koud en te lange wachttijd
19 nov 2022 om 18:54 Heerlijk eten zeker een aanrader.
13 nov 2022 om 19:26 Alles was top
11 nov 2022 om 18:34 Het eten was lekker warm en smaakte goed
9 nov 2022 om 22:30 Eten was op tijd bezorgd en smaakte. Wel erg weinig eten voor €19,50. Bovendien was de piepschuimen bak niet goed geseald, waardoor het eten al flink was afgekoeld. Bezorger had niet terug van €20. Servetje was nat. Kan allemaal een stuk beter.
5 nov 2022 om 19:03 Eten kwam Laat en was koud, salade van gister denk ik. Nooit meer!
29 okt 2022 om 20:11 Lekker eten. Snel bezorgd. Top.
23 okt 2022 om 21:01 Meestal is de pita gyros top, maar het wordt steeds minimaler… en normaal is de extra tzatiki de prijs waard, nu was het niet eens een half bakje…
16 okt 2022 om 9:46 Eten was redelijk tot goed, daar moet je volgens mij al blij mee zijn tegenwoordig. Had een kapsalon gyros en enige wat niet oké was. Waren de zwart geblakerde stukjes vlees, niet alles. Wat ik wel echt vervelend vond, is dat er iets vergeten was.
1 okt 2022 om 7:49 bezorging zou sneller kunnen i.p.v. met de auto te bezorgen waarmee je helemaal moet omrijden, een scooter of elektrische fiets zou handiger en sneller zijn overal snel tussendoor